Elektriciteit

Aan de hand van uw plan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn om tot een optimaal eindresultaat te komen. U kan hierbij rekenen op ons professioneel advies, dit in functie van uw wensen en budget.

Verlichting is bepalend voor de sfeer in uw woning. Elke ruimte in uw woning heeft zijn eigen functie en vraagt dan ook een aangepaste verlichting.

Voor het bepalen van het juiste type verlichting nodigen wij u graag uit naar een toonzaal van één van onze leveranciers. Zij bezorgen u een op maat gemaakte lichtstudie.

Wij kunnen ook parlofonie – en videofoniesystemen plaatsen waarbij een oproep automatisch doorgestuurd wordt naar jouw GSM zodat je zelfs als je niet ter plaatse bent kan opnemen en vanop afstand bv. de poort kan openen.

Camerabewaking is één van de meest gekozen bewakingssystemen voor het opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Het is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft afgespeeld tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen. De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw bedrijf, winkel of privé woning. Ook hier kunnen alle beelden live gevolgd worden vanop afstand via GSM of tablet. Het aantal inbraken stijgt nog steeds en men richt zich op niet- of slecht beveiligde woningen en bedrijven. Wij voorzien alle bekabeling voor de alarminstallatie en wij werken nauw samen met een erkende firma voor de opstart. We kunnen samen bekijken in hoeveel zones het gebouw moet opgesplitst worden en of er bv. per zone lichtkringen moeten geschakeld worden bij alarm als afschrikeffect.

Het is ook mogelijk om de branddectoren aan te sluiten op uw alarmsysteem, zodat u ook verwittigd wordt bij brand in uw woning of bedrijf.

Videofonie, camerabewaking en alarm kunnen geïntegreerd worden in 1 applicatie voor smartphone of tablet zodat U uw gehele beveiligingssyteem binnen handbereik heeft. Het is ook niet noodzakelijk om het alarmsysteem te koppelen met een meldcentrale, alle meldingen kunnen doorgestuurd naar jouw smartphone en dan kan je zelf beslissen wat er moet gebeuren.


Om de stijgende energieprijzen een halt toe te roepen kan je ook zelf energie opwekken met zonnepanelen en batterijen. Deze kunnen geplaatst worden op leien, tegelpannen, plat dak, golfplaten…